בר איטליה
מסעדה איטלקית בנתניה (Bar Italia)
בר איטליה היא מסעדה איטלקית-בר הממוקמת במלון Vert בנתניה, המשלבת אווירה חמה וביתית עם עיצוב אופנתי. מציעה תפריט איטלקי מודרני הכולל מנות פתיחה, מנות עיקריות וקינוחים, לצד בר קוקטיילים ובחרי יין. ידועה באוכל יוצא מן הכלל, שירות אדיב ונגישות טובה, מומלצת לחלוקת מנות ולחוויות שיתוף, ומתאימה גם למשפחות.
בר איטליה
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 9-742-1113
-
שעות הפתיחה של בר איטליה:
יום ראשון: 12:00 עד 23:00
יום שני: 12:00 עד 23:00
יום שלישי: 12:00 עד 23:00
יום רביעי: 12:00 עד 23:00
יום חמישי: 12:00 עד 0:00
יום שישי: 12:00 עד 23:00
יום שבת: 12:00 עד 0:00
מאפייני העסק
מיקומו של בר איטליה בנתניה

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- אווירה מעוצבת וחמימה
- אוכל מיוחד וטעים
- שירות אדיב ומקצועי
- בר וקוקטיילים איכותיים
חסרונות
- מנות יחסית קטנות ומחיר גבוה
- מקום רועש והושבה צפופה בשעות העומס
טיפים למבקרים
מומלץ להזמין מקום מראש ולהגיע בקבוצה או לחלוק מנות, שכן המנות קטנות יחסית. שים לב שהמסעדה אינה כשרה והאווירה עלולה להיות תוססת ורועשת בשעות העמוסות.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על בר איטליה
האם המקום כשר?
לא, הבר/המסעדה אינה כשרה.
האם צריך להזמין מקום מראש?
כן, מומלץ להזמין מקום מראש במיוחד לקבוצות ולשעות הערב העמוסות.
האם יש אפשרויות צמחוניות וטבעוניות והאם מקבלים משלוחים?
כן, קיימות אפשרויות צמחוניות וטבעוניות בתפריט. השירות כולל אכילה במקום, משלוחים ואיסוף עצמי.

Gabi Vered
כאשר הגעתי לבר איטליה בנתניה התרשמתי מאוד מהמיקום אל מול הים וברחבה גדולה שכללה גם גן שעשועים וגם מרחב בו יכולת לשבת ולהנות מאוויר הים מהשקיעה חניה יש ברחוב בן עמי בתשלום (כחול לבן) וגם מאחורי מלון וורט חינם בתוך מגרש גדול למדי (ברחוב מקביל מבן עמי מזרחה). המסעדה עצמה מעוצבת יפה עם בר גדול ואולם עם שפע מקומות ישיבה. תפריט מציע מנות מעניינות בשריות (בקר או עוף) פיצות פסטה דגים סלטים ומנות פתיחה מעניינות. המחירים לא זולים עד יקרים (לברק שלם ב 150 ₪ או פיל. בקר בכמעט 200 ₪ מוגזם לטעמי) אבל המנות מעניינות. המקום מציע שפע אלכהול קינוחים וכל אפשרויות השתיה (גם קנקן מים לצנועים). כעת לחוויה עצמה: הזצנו מנת סלט קיסר לפתיחה ושתי מנות עיקריות של המבורגר עם מח עצם ורוטב בקר טעים לצד ירקות ירוקים (זוקיני שעועית וברוקולי) ומנת פסטה על האוליו עם ארטישוק זיתי קלמטה קונפי שום שסיקרנה אותי. סלט הקיסר היה טעים טרי עם שפע פרמזן כמות צנועה של אנשובי ורוטב עשוי היטב וגדולה דיה לשני סועדים. ההמבורגר היה עשוי היטב (הזמננו מדיום וול והיה עשוי ממש נכון) הפסטה אכן הייתה מעניינת ומשביעה אך לצערי הפסטה לא הייתה "אל דנטה כנדרש אלא בושלה פחות מהנדרש, קונפי שום האהוב עלי היה צנוע (מצאתי יחידה אחת שזה די מגוחח) בקיצור פוטנציאל טוב אבל עשוי לא נכון (יחד עם זאת אכיל ומעניין). השירות היה מעט כבד ואיטי במיוחד אחרי שסיימנו את המנה הראשונה היינו צריכים להמתין מעל חצי שעה לעיקריות ורק אחרי שהערנו לאחד המלצרים לקח עוד 10 דקו. עד שהוגש ההמבורגר ועוד 5 דקות עד שהוגשה הפסטה (מי מגיש לזוג את המנות העיקריות אחת אחת ולא ביחד-חשדנו שפשוט שכחו להשלים את ההזמנה ורק התזכורת שלנו העירה את תשומת לב המלצרים). כן יש מקום לשיפור בשירות ובהקפדה. נציין לטובה את האחמ"ש שהקשיב לביקטרת ופיצה אותנו בשובר של 100 ₪ לחזור ולתת הזדמנות שניה (בהחלט נשקול זאת כי המקום בעל פוטנציאל ומעניין). יצאנו ברגשות מעורבים אך השקיעה המעניינת והיפה אל מול הים עודדה אותנו.
Adam Goldberg
מקום נחמד יפה נעים כיף לאכול
שימי
אוכל טעים מאוד. מלצרים סופר נחמדים ומקצועיים שמכירים טוב את התפריט. אווירה טובה, ליד הים. ממליץ בחום. חבל שלא צילמתי אץ האוכל, ניראה מעולה. היינו 5 מבוגרים, הזמנו מנות פתיחה, עיקריות ומלא קינוחים. יצא 900 שקל. מחיר סביר מאוד לאיכות הגבוהה של האוכל.
Shai Melamed
Hadar
תודעת שירות נמוכה ביותר. התאכזבנו לגלות שגודל המנות העיקריות מתפריט הספיישלים קטן באופן דרמטי לתמחור (5 טורטליני עם 3 סקאלופים קטנטנים בעלות 138₪). כשביקשנו להחליף מנה כשזו הגיעה, נוכח גודלה המביך, ובפרט כששאלנו מראש את המלצרית לגבי אופן הגשת המנה ונענינו באופן שונה מהמנה שהגיעה בפועל, האחמ״שית דיברה אלינו בזלזול (״זו פעם ראשונה שאנחנו נתקלים בבקשה כזו והדבר לא נהוג ולא מקובל במסעדות״). המנה הייתה בינונית ופחות מכך, ונותרנו רעבים. אכזבה עמוקה מבחינת העדר השירותיות ותחושה של השפלה שלנו כלקוחות. הגענו עם חברים שהגיעו מחו״ל ואף אחד מאיתנו לא נתקל מעולם בתודעת שירות כל כך נמוכה. הרגשנו שהביכו אותנו והוציאו אותנו לא בסדר כשהתנהלנו בנימוס מול צוות המסעדה. לא חווינו דבר כזה מעולם, וללא ספק לא נתקרב למסעדה בעתיד.