קונדיטוריית קסם - KESEM
קונדיטוריה בנתיבות
קונדיטוריית קסם - KESEM היא קונדיטוריה ברחוב המסגר 1 בנתיבות. במקום אפשר לקנות בחנות, לאסוף הזמנה או לאכול במקום; האפשרויות המצוינות כוללות ארוחת בוקר וקינוח. מבקרים מזכירים גם מאפים, עוגות וקפה. דירוג העסק בגוגל הוא 4.3 מתוך 5 על סמך 111 ביקורות בגוגל.
- לחץ לאתר האינטרנט
- +972 8-854-6424
- שעות הפתיחה של קונדיטוריית קסם - KESEM:יום ראשון: 9:00 עד 16:30יום שני: 9:00 עד 16:30יום שלישי: 9:00 עד 16:30יום רביעי: 9:00 עד 16:30יום חמישי: 9:00 עד 16:30יום שישי: 8:00 עד 15:30יום שבת: סגורשעות הפתיחה נכונות לינואר 2026
שעות העומס של קונדיטוריית קסם - KESEM
העומס היחסי בכל שעה (100% היא השעה העמוסה ביותר בשבוע), לפי נתוני גוגל מפות.
תמונות מקונדיטוריית קסם - KESEM
חוות דעת על קונדיטוריית קסם - KESEM
nir cohen
09.09.2023מקום יפה מאוד ונעים מאוד. ציפיתי ליותר מהאוכל והמאפים. טעים אבל לא וואוו והמחירים של תל אביב למרות שממוקמת בנתיבות. חבל.
Doron Barr
22.08.2023קנינו אצלם 3 עוגות לטעימות בבית, ארזו לנו את 3 העוגות באותה האריזה, לצערי שלושת העוגות הגיעו מעוכות אחת על השנייה, ועוגה אחת התפוצצה ונמרחה על כולם. פניתי בפייסבוק באופן אישי, פניתי למספר שהופיע באתר בכולם ללא מענה. אני לא אתקרב אליהם שוב. יש לציין שגם חמתי קנתה שם וגם לה התפוצצה העוגה ונמרחה.
Shir Saban
13.07.2023הגעתי למקום אחרי ששמעתי אין ספור המלצות, אתחיל בנראות. הפטיסרי נעשו בדיוק פנומנלי, כל אחד מהם נראה כמו תכשיט. וככה הרגשתי בדיוק בפטיסרי בפריז. אבל ויש אבל גדול, אנחנו בנתיבות באזור התעשייה. אין שום סיבה שהמחירים יעלו כמו בפריז. למרות ההשקעה במאפים ולמרות חומרי הגלם. פריז עיר יקרה יותר, ואין מקום להשוואה עם נתיבות (מן הסתם) לקחתי קרואסון שקדים שוקולד, ועוגת גבינה אישית בהמלצתה של העובדת בדלפק. ושילמתי 75₪ לשניהם, יותר יקר מרוב המקומות שאני מכירה. קרואסון השקדים היה פריך, מדופף נפלא ומלא במלית שקדים ושוקולד איכותי. ומעליו היו שברי בוטנים (מה הקשר?! אם כבר התיימרתם להיות פטיסרי פריזאי אז עד הסוף) עוגת הגבינה הייתה מהממת ביופייה, אבל לצערי פשוט מאוד לא טעימה. דחוסה מאוד וטעמים לא ברורים בכלל. לסיכום, חוויה לא כל כך חיובית לפעם ראשונה, וקצת מאכזב לנסוע 40 דק בשביל זה, אבל אני אנסה להגיע פעם נוספת ולדגום דברים שונים. ובכל מקרה, הייתי מצפה לתמחור הוגן יותר.
Hezi Mizrahi
28.04.2023להיות בנתיבות להרגיש בפריז, שמים לב על ההקפדה בפרטים הקטנים. הנראות של המקום מאוד מזמינה ומספקת תחושה של חו״ל. הקפה היה מצויין בדיוק בטמפרטורה, המאפים היו מעולים (אכלתי עוגת רוגלך וקוראסון פיסטוק). צוות אדיב ומאוד שירותי. מומלץ מאוד!
sapir elbaz
12.03.2023מרחק *ענק* בין הנראות לטעם. הקינוחים שבתמונה הם אלו שהזמנו. בכולם מאוד חסר סוכר וגם הטעם בכללי ממש סביר כמו טעמים של קינוחים ממאפיה .. עלו 42 שקל ליחידה ואין הצדקה למחיר , שווים בדיוק חצי וגם אז לא הייתי מזמינה שוב. בקיצור.. עדיף להמשיך כמה מטרים לקונדטוריית ניחוחות חיים אף פעם לא מאכזבים שם.
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- נראות מוקפדת, לפי מבקרים
- מאפים טעימים, לפי מבקרים
- שירות אדיב, לפי מבקרים
חסרונות
- מחירים שנתפסו כגבוהים
- אכזבה מטעם חלק מהקינוחים
טיפים למבקרים
ביום שישי נרשם העומס הגבוה ביותר, בעיקר בין 10:00 ל-13:00. המקום סגור בשבת.
מה הכי מדברים עליו
- מאפים
- קרואסונים
- עוגות וקינוחים
- קפה
- שירות
שאלות נפוצות על קונדיטוריית קסם - KESEM
מהן שעות הפתיחה?
ראשון עד חמישי: 9:00 עד 16:30; שישי: 8:00 עד 15:30; שבת: סגור.
אילו אפשרויות תשלום ונגישות קיימות?
אפשר לשלם בכרטיסי אשראי. יש כניסה נגישה לכיסאות גלגלים, מגרש חניה נגיש ושירותים עם גישה לכיסאות גלגלים.
אפשר לאסוף הזמנה או לאכול במקום?
כן. המקום מציע איסוף עצמי ואכילה במקום, וגם קנייה בחנות.
עסקים נוספים בקרבת מקום
- מזרחי טפחות★★★ 3.4
- ביתן המלך (מבית בזאר הדרום)★★★★ 4.7
- ZOYA זויה נתיבות★★★★ 4.4
- השניצל של בוארון נתיבות★★★★ 4.6
קונדיטוריות בקרבת מקום
- קונדטוריה★★★★ 4.4
- מאפיית נתיבות 1988 בע"מ★★★★ 4.5
- המתוקים של אורנה★★★★ 4.7
- ציפורה - אפייה ביתית איכותית★★★★ 4.4
מוסדות חינוך סמוכים
- נווה378 מטר
- נווה383 מטר
- שוהם480 מטר
- רוז480 מטר
- נווה שרון480 מטר
- רוז480 מטר
- ענבל480 מטר
- רוז יד480 מטר
- רוז480 מטר
- רוז יג480 מטר
תחנות תחבורה ציבורית סמוכות
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים105 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים224 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים230 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים308 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים341 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים423 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים426 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים448 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים450 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים462 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים474 מטר
