חאן בית גולדברג - מאהל בדואי
אתר בתי קמפינג בנחם
חאן בית גולדברג - מאהל בדואי הוא אתר בתי קמפינג הממוקם בנחם. העסק מדורג 3.5 כוכבים על בסיס 24 ביקורות.
שעות העומס של חאן בית גולדברג - מאהל בדואי
העומס היחסי בכל שעה (100% היא השעה העמוסה ביותר בשבוע), לפי נתוני גוגל מפות.
תמונות מחאן בית גולדברג - מאהל בדואי
חוות דעת על חאן בית גולדברג - מאהל בדואי
Gaby Shugol
03.11.2021מקום מאד לא מומלץ. הגענו מספר משפחות בשישי אחר הצהריים. המקום לא דומה כלל לתמונות באתר. איזור הלינה הוא האנגר מפלסטיק שכוסה בבד להיראות " בדואי" ונמצא בתוך חנית טרקטורונים. מאד לא פסטורלי. מסתבר שחייבים לכבות את המנגל עד כניסת שבת בחמש וחצי אחרת השכנים מזמינים משטרה. מסתבר שיש חוק עזר כזה ביישוב. המליץ לנו לעשות על האש בחורשה בחושך מחוץ לתחום היישוב ולהביא את האוכל המוכן לשולחנות . בשבת בשמונה בבוקר כבר מניעים את הטרקטורונים בשביל האוירה. אסור לשחק בכדור בשום איזור במתחם. לקינוח רובנו חזרנו עם עקיצות פשפשים.
Oren Herstic
03.11.2021היינו שם ללילה בין שישי לשבת ב 30 באוקטובר (6 משפחות). המקום היה מעט מוזנח. החדרים שבהם ישנו פנו לכיוון חניון רייזרים. השירותים היו מטונפים ונוקו רק אחרי שביקשנו (נייר טואלט לא היה). היחס של מנהל המקום היה רע - עצבני, חסר סבלנות ותחושה שעושים לנו טובה על כל בקשה, ובמקביל מקפיד איתני על כל שורה בתקנון המקום (עמוד וחצי של טקסט צפוף). ולקינוח חזרנו משם עם עקיצות פשפשים. ממליץ בחום לכל מי ששוקל לישון שם לחפש מקום אחר.
mysunshine pesso
18.10.2021שימו לב המקום צריך הדברה!!!! הגענו 2 משפחות , ישנו באותו חדר אירוח, נעקצנו ברגליים בצורה קשה כנראה מפשפשים/ פרעושים או משהו אחר, לא ברור אם זה משהו שקיים בתוך המזרנים אל אף שישנו בתוך שקי שינה מהבית, או מהמקום עצמו. כתוצאה מכך קיבלנו אנטיביוטיקה חזקה נגד קדחת הבהרות ( ממנה ניתן למות) וחלקנו אף קיבלנו אנטיהיסטמינים כיוון שלא ברור היה מה מקור החיה העוקצת והן גירדו בטרוף. גם לאחר שבועיים העקיצות ממשיכות לגרד ונראות על גבי העור. ממש לא מומלץ להגיע למקום ולהתנסות בחוויה הקשה.
מיכאל מזרחי
11.06.2021התמונות אינן משקפות את המציאות ,מאכזב נורא, בכניסה לחאן יש מוסך של טרקטורונים שבהחלט לא מוסיף ליופי של המקום. ממליץ בחום לבדוק את המקום לפני ההגעה.
nadav edelstein
10.05.2021המקום שונה מאוד ממה שמוצג בתמונות. אפרט קצת... מבחינת דברים חיוביים: המיקום טוב, במרכז הארץ, מוקף הרים, יש מקררים, שירותים ומיזוג טוב. כלומר מבחינה תפעולית נח שם. מבחינת דברים שליליים: אין מרחב. היינו שם שתי קבוצות שונות וממש אי אפשר להתנתק, שומעים כל מילה (אני משער שהקבוצה השניה הרגישה זהה). יש אזור צדדי יותר, קצת יותר שקט, אבל שם המקום מלא בטרקטורונים כי זה החניון שלהם. ובאותו אזור צדדי האווירה של מוסך ולא של טבע. דבר אחרון וחשוב מאוד: מתחם ארוחת הבוקר ממש חם - אני ממליץ לבעלים לשים מאווררים. מקווה שדברים ישתפרו בעתיד כי בהחלט יש למקום פוטנציאל.
עסקים נוספים בקרבת מקום
- צימרים בנחת★★★★ 4.8
- מצות יד מהודרות (בית שמש) בע"מ★★★★ 4.1
- בית כנסת תפארת ישראל★★★★ 4.5
אתר בתי קמפינג בקרבת מקום
- צימר מררו★★★★ 4.4
מוסדות חינוך סמוכים
- קשת לירז59 מטר
- ישיבת אמי"ת נחשון439 מטר
- היל"ה נחם מטה יהודה461 מטר
- קרוב555 מטר
תחנות תחבורה ציבורית סמוכות
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים83 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים156 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים212 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים464 מטר
