באתר Zips אנחנו מאמינים שהדירוג האמיתי של העסק הוא הרבה יותר מאשר ממוצע הדירוגים שהוא קיבל באינטרנט.
על מנת להציע לך דירוג אמין ולאפשר לך לבחור עסקים ונותני שירות באופן מושכל, אנו משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת עם אלגוריתם שמשקלל את הפרמטרים הבאים:
ביקורות גולשים: התוכן, האיכות והעיתוי האקטואלי של כל ביקורת.
ניתוח טקסט של דירוגים: ניתוח הטקסט של כל ביקורת, באופן שמבין את החוויה האמיתית של המבקרים בעסק.
דירוגים: הכמות, הטווח והאיכות של כל דירוג.
כך לדוגמה, עסק שמקבל גם ביקורות טובות וגם ביקורות שליליות, יקבל באלגוריתם שלנו ציון נמוך ביחס לעסק שמקבל רק ביקורות טובות.
הציון הסופי של zips נותן לך את הדירוג האמיתי של העסק, ומאפשר לך להשוות בינו לבין עסקים ונותני שירות באותה הקטגוריה.
ניצן אקלר
יקב בוטיק , כפרי , אמיתי יד ראשונה, פיני מגיע מספר את סיפור המקום והזנים , מגלה בפניך ינות מאוד מעניינים במחיר שפוי ובטעם יחודי. תטעמו גם לחם מחמצת של אשתו (מצטער שחכתי את שמך ) מוגש עם שמן זית של השכנים במושב. כייף להגיע , לשמוע ולהתענג על ארץ ישראל היפה והאנשים החביבים שלה.
Yoel Tsipper
יין יוצא דופן וכמו כן המארחים. ממליץ בחום
natinaim1
יקב משפחתי ומדהים. אחלה יינות וגם ערק מעולה.
Dorel Gerafi
ביקרנו היום ביקב סריג בקיבוץ מרחביה סמוך לעפולה. אירח אותנו ד"ר פיני סריג מומחה לגפן, אביו של היינן אמיר. היקב נמצא בלב המשק המשפחתי, חווית האירוח מאוד אינטימית ומיוחדת. טעמנו את הרוזה, מרסלאן, GSM, טנאט, גראפה,ג׳ין וערק. במהלך הטעימות שוחחנו רבות על יין, הסיפור של היקב ולמדנו כי פיני היה הראשון להביא לארצינו את המרסלאן והטנאט. רכשנו את הרוזה והמרסלאן ב50 ש"ח לבקבוק והטנאט ב100 ש"ח לבקבוק. תמחור שניתן להגדיר כהרבה יותר מהוגן, ובנוסף אציין שהטעימות היו ללא עלות. יש לציין שהייקב שם דגש על יין לכן לא תמצאו תפריט אוכל או גבינות, אך נהננו מלחם מחמצת נהדר שאופה אשתו של פיני מלווה בשמן זית מהמשק השכן.
אייל באר
זכינו לטעום רק מעט ממבחר היינות שיש ליקב להציע (כי פשוט הרוב נגמר..) אבל אלו שכן טעמנו היו מיוחדים (פעם ראשונה שאני טועם טנאט) וטעימים מאוד. פיני מלווה אל הטעימות בהסברים מנקודת מבט של חקלאי שמייבא זנים ומתאים אותם לארץ, נהנתי מאוד לשמוע ולמדתי הרבה. תודה רבה ונתראה בעוד כמה חודשים שהמלאי יתחדש!