הסוויטה של הגר
מלון ריזורט במנות
הסוויטה של הגר הוא מלון ריזורט בוטיק במנות, המציע חוויית שהייה אינטימית ומפנקת בסביבה טבעית ושקטה. הסוויטות מעוצבות בעץ, נקיות ומתוחזקות ברמה גבוהה, ומציעות אפשרות לארוחת שף פרטית ואירוח חם של הבעלים, הגר. האירוח כולל פינוקים ביתיים, טיפים למטיילים באזור ונגישות נוחה לעיקר המקומות הכפריים בסביבה.
הסוויטה של הגר
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 52-628-5560
מיקומו של הסוויטה של הגר במנות

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- ניקיון ותחזוקה ברמה גבוהה
- אירוח חם ואישי של בעלת הבית
- אווירה שקטה ומבודדת
- אפשרות לארוחת שף פרטית
טיפים למבקרים
הזמינו מראש את ארוחת השף אם תרצו חוויה קולינרית פרטית. מומלץ לתאם הגעה וליידע על בקשות מיוחדות — ההארחה כוללת פינוקים ביתיים.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על הסוויטה של הגר
האם יש ארוחת בוקר או ארוחת שף במקום?
כן, המקום מציע אפשרות לארוחת שף פרטית בערב לפי בקשה. לגבי ארוחת בוקר, מומלץ להתייעץ בעת ההזמנה לקבלת פרטים מותאמים.
מה זמני צ'ק-אין וצ'ק-אאוט?
זמני צ'ק-אין וצ'ק-אאוט משתנים בהתאם למדיניות המקום; יש לתאם מראש עם המארחת לקבלת זמני הגעה מדויקים וגמישות במידת הצורך.
האם מתאים לילדים או בעלי חיים?
המקום מתאים בעיקר לזוגות ומי שמחפש שקט ורגיעה. למידע ספציפי לגבי שהייה עם ילדים או בעלי חיים יש ליצור קשר ישיר עם ההנהלה.

Osher Hodos
סוויטה מדהימה ופרטית בישוב שקט ופסטורלי. החדר מעוצב בצורה מדהימה - נראה אפילו יותר טוב מהתמונות. קיבלנו את החדר נקי ומצוצח עם כל מה שהיינו צריכים והרבה מעבר. הגר מארחת בצורה חמה ומקבלת ביותר, והייתה זמינה לכל דבר שהיינו צריכים. בקיצור המלצה מאוד חמה, אם מחפשים צימר באיזור - אין פה התלבטות.
dan chen
Dafna & Gil Eisenberg
כשמה כן היא :סוויטה פרטית, יפיפיה, מפנקת שקטה, מרווחת ומצויידת. (כולל פינוקים אישיים כמו עוגה טעימה שהגר הנהדרת אפתה במיוחד.) שימת הלב לפרטים הזמינות והאוירה הטובה בהחלט יגרמו לנו לשוב בקרוב!!
יעקב יניב בינימינוב
הסוויטה של הגר מקום מדהים ושקט. קרוב לכל מקום באיזור הצפון, ככה שאפשר לא רק להשאר בסוויטה. הסוויטה מפנקת במיוחד, נוחה ונעימה יש בה ממש הכל. והכי חשוב ומה שגם לכל החוויה להיות כיפית יותר היא הגר, הרג היא אישה מדימה שהיחס האישי שלה והזמינות פשוט מדהימים דאגה שנקבל את הכי טוב שאפשר וכמובן שפנקה אותנו, העוגה שאפתה הייתה מאוד טעימה?. בקיצור אין ספק שנחזור לשם שוב! תודה רבה לך הגר שמחנו להכיר אותך ולהתארח אצלך בסוויטה!!
מיכל לזרוביץ
נקי מטופח ומרגיש כאילו נלקח מתוך ציור....מומלץ בחום!