וילה בית הלוגים - למשפחות מול הכנרת

יעד תיירותי במגדל

וילה בית הלוגים היא וילת נופש משפחתית במגדל מול הכנרת, המציעה אירוח פרטי ומרווח לקבוצות ומשפחות. הוילה מתבלטת בנוף פתוח לכנרת, בריכה מחוממת, ג'קוזים ומטבח מאובזר מלא. במקום דגש על נגישות וקהל מגוון (כולל ידידותי ללהט"ב) ובעלות נשית. החללים מחולקים באופן שנותן פרטיות, יש חניה נגישה וכיסאות גלגלים נגישים.

8.3

וילה בית הלוגים - למשפחות מול הכנרת

החרצית 47, מגדל
₪₪₪ יקר

תמונות מוילה בית הלוגים - למשפחות מול הכנרת

חוות דעת על וילה בית הלוגים - למשפחות מול הכנרת

  • תמונת מבקר

    Omer

    25.09.2025

    הבריכה עקומה וקטנה. הכל הרגיש מלוכלך וישן. הבחוץ, שהוא בעצם הגג, ממש לא נראה כמו בתמונות. רחוק מאוד מאוד מהכינרת.. חייב רכב. מחיר יקר מאוד לעומת התמורה.

  • תמונת מבקר

    Daniel

    20.09.2025

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ We were guests at the villa again in March 2025 and always enjoy returning. The ambiance above the Sea of ​​Galilee is dreamy, and the hosts are warm and attentive. The villa offers plenty of space for several families and is perfectly equipped – the pool and the many play areas for children are a particular highlight. A fantastic place to relax and enjoy, highly recommended!

  • תמונת מבקר

    eran rosner

    08.09.2025

    בילינו סוף שבוע בבית הלוגים במגדל והחוויה עלתה על כל הציפיות. הווילה היתה מרווחת, נקייה ומאובזרת עד הפרט האחרון, החצר והבריכה, פשוט מושלמים, הנוף לכנרת ולארבל עוצר נשימה ויוצר אווירה רגועה במיוחד. השירותיות והאכפתיות של המארחים שהיו זמינים לכל בקשה הפכו את השהות למושלמת, נראה שנאמץ את המקום גם לשנים הבאות.

  • תמונת מבקר

    nitzan rosenberg

    08.09.2025

    התארחנו כל המשפחה, בוילת בית הלוגים, שנכנסנו נדהמנו מהמבנה המיוחד שנותן תחושה חמימה ואותנטית, משהו שבאמת לא פוגשים בכל מקום. הווילה מרווחת מאוד, נוחה לכל המשפחה, התאים לנו במיוחד , הילדים מיד הרגישו בבית והיו עצמאים. רואים שהשקיעו מחשבה בכל פרט קטן – מהניקיון המוקפד ועד לתוספות הקטנות שהופכות את השהות להרבה יותר נוחה ומהנה. הכול מאובזר ומוכן לאירוח משפחות – באמת חשבו על הכול. מקום שנותן הרגשה של בית, אבל ברמה של חופשה יוקרתית. ממליצים בחום ונשמח לחזור שוב!

  • תמונת מבקר

    caroline do

    25.08.2025

    רמת תחזוקה נמוכה מאוד.

מאפייני העסק

ילדים
מתאים לילדים
קהל יעד
ידידותי ללהטב"ק+ מרחב בטוח לטרנסג'נדרים
הזמנות
מומלץ לקנות כרטיסים מראש
מתקנים
שירותים לא ממוגדרים
נגישות
כניסה נגישה לכיסאות גלגלים לולאת השראה מסייעת מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים מקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגלים
business_info
מזדהה כעסק בבעלות אישה

מיקומו של וילה בית הלוגים - למשפחות מול הכנרת במגדל

הצג מפה

מתאים במיוחד ל

משפחות קבוצות חברים חופשות מול הכנרת אירועים משפחתיים קטנים

יתרונות וחסרונות

יתרונות
  • נוף מדהים לכנרת
  • בריכה מחוממת וג'קוזי מפנקים
  • וילה גדולה ומחולקת עם מטבח מאובזר
  • נגישות וחניה מותאמת לכיסאות גלגלים
חסרונות
  • מדי פעם חסרים פריטים קטנים במטבח (אזכורים לשכחת כלים לצלייה)

טיפים למבקרים

מומלץ להזמין מראש כדי להבטיח זמינות לקבוצות גדולות. הביאו אביזרים קטנים לגריל ופריטים אישיים שאתם רגילים להשתמש בהם, ונצל את הנגישות והחניה במקום.

מה הכי מדברים עליו

נוף לכנרת בריכה מחוממת ג'קוזי מטבח מאובזר

שאלות נפוצות על וילה בית הלוגים - למשפחות מול הכנרת

האם יש חניה במקום?

כן — יש מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים וכניסה נוחה לוילה.

האם הבריכה מחוממת והאם יש ג'קוזי?

כן — הוילה מציעה בריכה מחוממת וג'קוזים כפי שמצוינים בביקורות.

האם המקום נגיש וכדאי להזמין מראש?

כן — יש כניסה ומקומות ישיבה נגישים וכדאי להזמין מראש, במיוחד לקבוצות גדולות או בתקופות שיא.

עסקים נוספים בקרבת מקום

וילה מגדל

וילה מגדל

בריכת שחיה • 29 מטר

★★★★ 4.2
Villa Migdal

Villa Migdal

בית נופש • 29 מטר

★★★★ 4.4
VILLA ,5 MIN FROM SEA OF GALILEE

VILLA ,5 MIN FROM SEA OF GALILEE

וילה • 56 מטר

★★★★ 4.5
וילה איוו- IWOS VILLA LUXURY

וילה איוו- IWOS VILLA LUXURY

וילה • 96 מטר

★★★★ 4.4
וילה אחוזת כנרת

וילה אחוזת כנרת

לינה • 111 מטר

★★★★ 4.0