קמח הארץ
טחנת קמח בכוכב מיכאל
9.2
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 8-644-2224
-
שעות הפתיחה של קמח הארץ:
יום ראשון: 8:00 עד 17:00
יום שני: 8:00 עד 17:00
יום שלישי: 8:00 עד 17:00
יום רביעי: 8:00 עד 17:00
יום חמישי: 8:00 עד 17:00
יום שישי: סגור
יום שבת: סגור
עסקים נוספים בקרבת מקום לקמח הארץ
טחנות קמח בקרבת מקום לקמח הארץ
מאפייני העסק
נגישות
כניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים
תשלומיםכרטיסי חיובכרטיסי אשראי
מאפיינים אחריםאפשרויות שירות: משלוחים
הצג עוד מאפיינים
akaudiy
הגענו יום אחרי פסח. בתקווה למלא את המקפיא בלחם משובח. לא לקחנו בחשבון שלוקח למאפיה שמשתמשת במחמצות , לחזור לתפקוד מלא כמה ימים. אבל באנו לקנות את השמן זית שלהם, יבוא מיוון כתית מעולה. עוד לא פתחנו את הפח 5 קילו ב176 שח. אבל טעמתי אצל חבר והתלהבתי. קנינו קמח נטול גלוטן התרשמנו מהמבחר קמחים במקום. קנינו גם חריף ב30 שח שהומלץ במיוחד. שווה ביקור נוסף לטעום את הלחם להם.
Boaz Ordentlich
מקום מקסים. שווה נסיעה. אה, וגם ממש טעים 😎
Eran Peleg
מומלץ!!! איכות ומקצועיות בקמח. קצת על המקום בשנת 2009, לאחר מספר שנים בתחומי עשייה שונים ומגוונים, נחשף אמנון ברזין, בעל הטחנה, לראשונה לעולם הקמח והאפייה. לאחר הבנה כי קיים מחסור במוצרים איכותיים וייחודיים במחירים סבירים בעולם האפייה בארץ ומתוך רצון להביא ערך מוסף לעולם הקמחים בארץ, החליט לפתוח את הטחנה. המטרה – הנגשת מוצרי איכות מעולם האפייה גם לאופה המקצועי וגם לאופה הביתי. במהלך הכרת עולם הקמח המקצועי, למד על חומרי גלם וסוגים שונים של טחינת קמח באוסטריה, גרמניה, צרפת ואיטליה, רכש את מטחנת האבן המודרנית הראשונה שלו והחל בטחינת קמח איכותי ומשובח באבן ריחיים. עם הזמן הורחבו סוגי הקמח והמוצרים הנטחנים במקום וכן החל תהליך של ייבוא סוגי קמח שונים וייחודיים, מגרמניה, צרפת ואיטליה, כשלכל קמח הייעוד וההתאמה שלו.
Yotam B
מוכרח לומר שאני די מאוכזב מהקמח חיטה מלאה מסדרת ה-Elite שלהם. עם 13.8 גרם חלבון, הייתי מצפה להיות מסוגל להשתמש בו בכיף לבצק עם הידרציה גבוהה, 'רותה' של שטיבל לשם השוואה, שהוא עם נתונים דומים (13.9), עובד מצויין עם בצקים כאלה. בכל אופן, לא ממליץ על הקמחים שלהם (לא מצאתי משהו חזק יותר) למי שעובד בעיקר עם בצק רטוב.
Amihai Menuhin
מיד הרגשנו את הריח של הלחם הטרי, הם מייצרים המון סוגי קמח, לכל סוג של פסטה או עוגה. גם קיבלנו הסברים על טחינת קמח. היה מאוד מעניין. אפשר גם לקנות לשימוש משפחתי, לא רק למעדניות או מאפיות או מזעדות ובתי קפה.