מוזיאון ארצות המקרא
מוזיאון בירושלים (Bible Lands Museum Jerusalem)
9.3
מוזיאון ארצות המקרא
שמואל סטפן וויז 21, ירושלים, 9104601, ישראל- http://www.blmj.org/
- +972 2-561-1066
-
שעות הפתיחה של מוזיאון ארצות המקרא:
יום ראשון: סגור
יום שני: סגור
יום שלישי: 10:00 עד 17:00
יום רביעי: 10:00 עד 21:00
יום חמישי: 10:00 עד 17:00
יום שישי: 10:00 עד 14:00
יום שבת: 10:00 עד 14:00
עסקים נוספים בקרבת מקום למוזיאון ארצות המקרא
מאפייני העסק
קהל
ידידותי ללהטב"ק+ידידותי למשפחות
ילדיםהנחות לילדיםמתאים לילדיםפעילויות שמתאימות לילדים
מתקניםשירותיםWi-FiWi-Fi בחינם
נגישותהתקני סיוע ללקויי שמיעהכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמעלית נגישה לכיסאות גלגליםשירותים עם גישה לכיסאות גלגלים
מאפיינים אחריםמאפיינים בולטים: הופעות חיות
הצג עוד מאפיינים
Yevgenia Strelkov
מוזיאון מדהים . יש בו אוסף מרתק , חשוב מאוד לציין כי צוות סובלני לילדים קטנים. למרות שמדובר על מוזיאון קלאסי שלא מיועד לילדים מתחת לגיל 5, הגיבו בהבנה כאשר נכד שלי התחיל להתרוצץ בין המוצגים.
קארין ישראל
מוזיאון ארצות המקרא מכיל מידע, פריטים ארכיאולוגיים הקשורים להיסטוריה של ארץ ישראל הקשורים במה שמוזכר במקרא.במוזיאון תמצאו גלריה המציגה את אומנות הגילוף,תראו חותמות מדהימות, תראו את השימושים הרבים, בחותמות תמונות פסיפס מדהימות, תמצא דגם של כפר בבלי עם אורות צבעוניים עם צללית של ציפורים, סירה, מדורה שזה ממש יפה.אפשר ממש לחוש את החיים של האנשים והמלכים בתקופות השונות. אוסף פריטים ארכיאולוגים היסטוריים מדהים מכל התקופות.אני ממליצה בחום לבקר במוזיאון המקרא.
אבנר סלע
מוזיאון יחודי שעושה סדר לתקופת המקרא , מרשים וממצא. מומלץ לצרף מדיך של המוזיאון שגורם לממצאים לקבל חיים. נחמד שהחנית המוזיאון בחינם .
Ronit Beisky
אין מילים פשוט חוויה בלתי רגילה
a “Wd40” y
מוזיאון שהוא must לכל אדם שרוצה באמת להתעמק ולראות את ההתפתחות הדיאלקטית של ההיסטוריה במזרח התיכון , את השילוב עם התרבות ההלניסית ולהכיר את כל התרבויות שהתמזגו לתוך אחת . ההגעה בתחבורה ציבורית היא מבניני האומה . העובדים מאוד נחמדים ותמיד שמחים לעזור . קיים שמירת חפצים וקולר של מים קרים וחמים . בקומה התחתונה כיבדו אותי בקפה שחור וזה ממש נחמד מצידם . יש כיסאות וספות מפוזרות ברחבי המוזיאון למי שרוצה לנוח ולקחת כמה רגעים כדי להיכנס לאטמוספרה של העולם העתיק ולהבין שכל שביל שאנחנו דורכים עליו יכול להיות שהיה שייך לצוויליזציה אחרת .