Bananashops - בננה שופס רהיטים

חנות רהיטים בקיסריה (Bananashops)

באננשופס - בננה שופס רהיטים היא חנות רהיטים בקיסריה, בלשם פארק התעשייה, המציעה מגוון רהיטים לבית כולל סלונים, מיטות ורהיטי פינת ישיבה. החנות מדגישה התאמה אישית של בדים וצבעים, משלב תצוגה בחנות עם אפשרויות איסוף עצמי ומשלוחים. ידועה בשירות לקוחות סבלני, צוות מכירות מקצועי ונגישות לחנייה ותשלומים בכרטיסי אשראי.

7.2

Bananashops - בננה שופס רהיטים

לשם פארק התעשייה 11, קיסריה
₪₪ בינוני
  • לחץ לאתר האיטרנט
  • +972 4-903-1601
  • שעות הפתיחה של Bananashops - בננה שופס רהיטים:
    יום ראשון: 9:00 עד 20:00
    יום שני: 9:00 עד 20:00
    יום שלישי: 9:00 עד 20:00
    יום רביעי: 9:00 עד 20:00
    יום חמישי: 9:00 עד 20:00
    יום שישי: 9:00 עד 15:00
    יום שבת: סגור

תמונות מBananashops - בננה שופס רהיטים

חוות דעת על Bananashops - בננה שופס רהיטים

  • תמונת מבקר

    Dorin K

    19.12.2025

    הזמנתי ארונות הם קבעו איתי בין 12-17 שזה טווח שעות גדול ..והם חרגו ממנו וגם שכחו להביא 2 מדפים ועשו נזק לדלת הכניסה לדירה. יש לי תיעוד של הדלת ללא פגע אחרי כל ההובלות שעשינו מכמה ימים לפני כן, כי רציתי להחליף מנעול לדלת. ותמונה של הדלת עם שריטות מאותה השעה בה הם סיימו להתקין את הארונות. כשהמוביל הגיע הוא העמיס עגלת מובילים עד גובה אדם ובסף של הדלת עפו לו מגירות על הדלת. באותו רגע לא חשבתי שקרה משהו והכול היה מלא בחלקי הארונות לא יכולתי לעבור בכלל. איך שהם סיימו אמרתי להם הכול בסדר אני אנקה המתקין אמר לי תפני לשירות לקוחות לגבי המדפים. איך שהם הלכו ראיתי את השריטות פניתי בווצאפ וראיתי שאין מענה אז על הבוקר כתבתי לשירות לקוחות ושם לא ענו. אז צילצלתי אליהם ואז הנציג אומר לי כן ראיתי את הפנייה שלך. דבר תמוה אם ראית אז למה אין תגובה? אמר לי בודק את הנושא וחוזר אלייך. חזר אלי ואמר לי יטפלו בדלת איך שתרצי. נתתי להם הצעת מחיר לתיקון הצבע של הדלת. ואז הוא אומר לי אני מעביר את זה לטיפול מנהל והמנהל הכחיש הכול ואמר שאין לי שום הוכחה הייתי צריכה לפנות למוביל, שאין שום תוקף למה שהבטיח הנציג וגם לא מגיע לי בכלל פיצוי על הטרטור וההתנהלות הלקויה שלהם והמצב הלא נעים שאני צריכה לחכות לחברה החיצונית שמספקת את הארונות כדי שישלימו לי את המדפים ואז להתווכח עם המוביל. רק אחרי שבועיים הוא עשה שיחת ועידה עם המתקין השני לא המוביל שהפיל את המגירות והוא אמר שהוא לא זוכר אבל הוא מוכן לפצות רק חצי מעלות התיקון. כל זה אחרי שיחות לא לעיניין בלשון המעטה שעשיתי לפני זה עם המנהל שמרח אותי. אם הייתי יודעת שזה רק חברת כאילו ושבעצם הכול מול חברה אחרת לא הייתי מזמינה. מעבר לזה שהם טענו שזה הגיוני שמגירות נסגרות לא בקלות ושאי אפשר לפתוח את הארון והמגירה במקביל. היו מוכנים להביא את המדפים רק 14 ימי עסקים אחרי ההתקנה באמצע יום עבודה ..דבר שמחייב לקחת עוד יום חופש בגלל הפאשלה שלהם. כשהמוביל הגיע הוא אמר לי אני לא עולה תרדי לקחת או שאת משלמת עוד על התקנה. אמרתי לו מה פתאום שילמתי כבר התקנה. רק אחרי ששוב התווכחתי עם המשרד הוא עלה.

  • תמונת מבקר

    Hagar Hepner

    18.12.2025

    הזמנתי ארון שהגיע עם ידיות פגומות ובנוסף מגירה שבורה. הזמנתי גם מדף נוסף שלא הגיע. התקשרתי להתלונן ושוב לאחר תיאום וטלפונים הגיע מתקין והחליף את הידיות והמגירה. המדף לא הגיע. התקשרתי שוב. אמרו שרואים את הטעות ויביאו. כך במשך חודש אני מתקשרת והם מבטיחים שידאגו לתאם הגעה של המדף החסר. היום, לאחר חודש של שיחות ענה לי נציג שהתכחש לכל השיחות ואמר שהם כן הביאו מדף. מסתבר שהביאו מדף קטן, לחלק אחר בארון, בלי שביקשתי והתקינו. עכשיו הוא טוען שהייתי צריכה לומר למוביל למרות שהתקשרתי מייד לשירות ודיווחתי. (לא שמתי לב עד היום שצירפו מדף שבכלל לא הזמנתי ואני גם לא צריכה כי הוא לא משמש לשום דבר). עכשיו הנציג ההזוי הזה טוען שבגלל שלא אמרתי מייד למוביל הם לא מתכוונים לטפל במדף החסר וזהו. ובנוסף אמר שאני יודעת שקיבלתי מדף (כלומר שאני משקרת??) ושהייתי צריכה לשים לב ??‍♀️. בלי קשר הארון לא היה מיושר, וכדאי שתדעו שלא ניתן לפתוח את הדלתות של הארונות שלהם כשהמגירות פתוחות. שזה ממש מוזר ולא נוח. לסיכום- לא ממליצה. לא מבחינת נוחות לא מבחינת איכות ולא מבחינת שירות.

  • תמונת מבקר

    Asaf Levinberg

    14.12.2025

    שולחן מהמם , שירות מצויין

  • תמונת מבקר

    Naama Morell

    11.12.2025

  • תמונת מבקר

    רביטל גרמי

    09.12.2025

    רוצה לציין את השירות האדיב והמקצועי בחנות. המזנון והשולחן הגיעו מושלמים. רוצה לציין גם את השירות האדיב והמקצועי של המוביל

מאפייני העסק

תשלומים
כרטיסי אשראי
שירותים
איסוף מחוץ לחנות משלוחים איסוף עצמי בחנות קנייה בחנות
נגישות
מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים

מיקומו של Bananashops - בננה שופס רהיטים בקיסריה

הצג מפה

חיפושים נוספים

מתאים במיוחד ל

משפחות זוגות רוכשי ריהוט בהתאמה אישית לקוחות שמעדיפים ייעוץ בחנות

יתרונות וחסרונות

יתרונות
  • שירות לקוחות סבלני ומקצועי
  • מבחר מוצרים איכותי
  • אפשרויות התאמה של בדים וצבעים
  • משלוחים ואיסוף עצמי נוחים
חסרונות
  • עיכובי אספקה והובלה במקרים מסוימים
  • תקלות תקשורת או הבטחות שלא מומשו אצל חלק מהלקוחות

טיפים למבקרים

הגיעו לראות דוגמאות בדים וצבעים בחנות לפני ההזמנה ותאמו מועד הובלה מראש. בקשו אישור כתוב ומספר מעקב למשלוח במקרה של שינוי או תיקון.

מה הכי מדברים עליו

שירות לקוחות איכות המוצרים הובלה ומשלוחים התאמת בדים וצבעים

שאלות נפוצות על Bananashops - בננה שופס רהיטים

איך מזמינים משלוח ומהי זמן האספקה?

ניתן לתאם משלוח בטלפון +972 4-903-1601 או בחנות. זמני אספקה משתנים לפי מוצר ומלאי, מומלץ לתאם ולוודא תאריך הגעה מראש.

האם ניתן לשלם בכרטיס אשראי ומהן אפשרויות התשלום?

כן, החנות מקבלת כרטיסי אשראי. יש גם אפשרות לאיסוף עצמי ותיאום תשלום בחנות בעת האיסוף.

מה מדיניות החלפה או תיקון במקרה של ליקוי?

במקרה של ליקוי ההמלצה היא לפנות ישירות לשירות הלקוחות בחנות כדי לתאם איסוף/תיקון או החלפה; יש לעתים תיאומים נוספים להזמנת המוביל ותיאום תאריך.

עסקים נוספים בקרבת מקום

Polaris Solutions Ltd

Polaris Solutions Ltd

חנות לציוד צבאי • 87 מטר

★★★★ 4.5
סייבקס נובל אינפיניטי

סייבקס נובל אינפיניטי

חנות למוצרי תינוקות • 146 מטר

תמן מרכז - קיסריה

תמן מרכז - קיסריה

מוסך למכונאות רכב • 184 מטר

★★★ 4.0
Bank Leumi

Bank Leumi

כספומט • 195 מטר

★★★ 3.5

חנויות רהיטים בקרבת מקום