סיפורים מתוקים
קונדיטוריה בחיפה
9.6
- +972 53-360-6902
-
שעות הפתיחה של סיפורים מתוקים:
יום ראשון: 9:00 עד 22:00
יום שני: 9:00 עד 22:00
יום שלישי: 9:00 עד 22:00
יום רביעי: 9:00 עד 22:00
יום חמישי: 9:00 עד 22:00
יום שישי: 8:00 עד 13:00
יום שבת: סגור
עסקים נוספים בקרבת מקום לסיפורים מתוקים
קונדיטוריות בקרבת מקום לסיפורים מתוקים
אלוניםשופ | ציוד טיפוס | סנפלינג | עבודה בגובה | גיזום עצים | ביה"ס לעבודה בגובה ובטיחות - היכנסו עכשיו
מרכז הדרכה בכפר חסידים א'
שביל ישראל 7, כפר חסידים א'
מאפייני העסק
אפשרויות שירות
קנייה בחנותאיסוף עצמי
מאפיינים אחריםמתקנים: שירותיםנגישות: כניסה נגישה לכיסאות גלגליםתשלומים: כרטיסי אשראיאפשרויות הסעדה: קינוח
הצג עוד מאפיינים
Michal Perry
האמת שמלבד העובדה שהמארז טעים הסדנא היתה מאוד מאכזבת. כמעט לא עשינו כלום, הכנו חלק מהמוס, ואת הקרם בורלה. מתוך 3.5 שעות סדנא עבדנו אולי שעה, שאר הזמן פשוט שעמם, לא היה יחס אישי, המזגן לא עבד והיה נראה שכלל לא שמו לב לאנשים. כשמגיעים לסדנא מצפים להכין את הדברים ולא שיכינו עבורך ויתנו לך רק לקשט. גם אינטאקציה אנושית נעימה היתה יכולה לעבוד כאן והיא היתה חסרה...
יעל קוגן
המקום המושלם לאוהבי אפייה בכל הרמות ! עשיתי אצל אורלי קורס למתחילים ונהנתי מכל רגע. אורלי מורה מדהימה עם המון ידע וניסיון , משתמשת בחומרי גלם איכותיים ותמיד זמינה לענות לכל שאלה. ממליצה ביותר ! קורס ברמה גבוהה מאוד 🙌
Shuk Pa
השתתפנו בקורס קישוט עוגות. אורלי המדריכה מקסימה ועניינית, מסבירה כל שלב ברהיטות ועונה על כל השאלות שעולות בדרך. הסדנא מועברת למספר מוגבל של משתתפים כך שנשמר יחס אישי לכל משתתף. מחירים סבירים ביותר, את התוצרים מקבלים הביתה. הסטודיו נעים ומאובזר, קצת קשה לאיתור- ממוקם בצומת קרית אתא ליד חצ'פורי מאיה. אין הרבה חנייה באזור אבל אם ההדרכה בערב אפשר להסתדר. קרוב ונגיש לתחבורה ציבורית במרחק הליכה קצרה. הקורס מקצועי מאוד, מפרט מתכונים ושיטות להצלחה. ההתנסות קריטית ואורלי בהחלט ממקדת ועוזרת להשתפר. נגיע לסדנאות נוספות בלי ספק!
yaffit cohen dayan
אתמול הצפנו עד לקרית אתא אחרי מבול של המלצות לבוא וללמוד בבית המאפה של "סיפורים מתוקים", הגענו, לסדנת שמרים. אורלי, קונדיטורית מקצועית עם ידע ושנות לימוד נרחבות, התגלתה כפטיסרית מן המיטב של האופות בארצנו, יכולה להתמודד עם שורת הקונדיטורים המוכרים ולנצח בענק, בזכותה ייצרנו קראנצ'ים של שוקולד, של אגוזים, גביניות מאלפות(!) לחמניות חמאה מתוקות ופוקאצ'ות סוףףףףף! הן בטעם, הן במראה והן באיכות החומרים. תמיד היה נשמע לי בטלוויזיה השימוש באמירה "משתמש/ת בחומרים איכותיים", כמקור לקידום מכירות אז זהו שלא! אצל אורלי זה האורים והתומים. ואני מאושרת שהבנתי את ההבדל וקיים הבדל תהומי, המוצרים וטעמם דיברו בעד עצמם. התמונות שמוצגות באתר ובפייס הן מעשה ידיה אין שום פוטושופ, כך בדיוק יצא לנו, כיף גדול - זה הדבר האמיתי. אורלי תודה רבה, למדנו המון, בנועם ובאווירה מקצועית ואיכותית. כבר מתכננות את הביקור הבא.
מירי גולני
השתתפתי ב-2 סדנאות שהעבירה אורלי קרליין - סדנה: קינוחי ראווה, וסדנה נוספת: מאפים מבצק פריך. כל סדנה ארכה בין 4-5 שעות ובזמן זה הכנו את כל מה שאורלי לימדה אותנו. בסוף הסדנה כל אחד לקח הביתה מגש עם הרבה דברים שהכנו. קיבלנו חומר כתוב. אורלי מאוד מסודרת ועניינית ומאוד נהניתי ב-2 הסדנאות. ממליצה בחום להשתתף בסדנאות של אורלי.