ארץ גשור
חנות למזון טבעי בגשור
ארץ גשור היא חנות ומפעל לשמן זית ומזון טבעי בקיבוץ גשור, המשלבת בית בד מודרני עם חנות מקומית. המקום מתמחה בשמן זית איכותי מתוצרת ישראלית ומציע מגוון זנים, טעימות, ומכירה ישירה מהמפעל. נגישות למבקרים בכיסאות גלגלים, שירות ידידותי ונוף של מטעי זיתים הופכים את המקום ליעד מומלץ למבקרי האזור.
ארץ גשור
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 4-676-4036
-
שעות הפתיחה של ארץ גשור:
יום ראשון: 8:00 עד 16:00
יום שני: 8:00 עד 16:00
יום שלישי: 8:00 עד 16:00
יום רביעי: 8:00 עד 16:00
יום חמישי: 8:00 עד 16:00
יום שישי: 10:00 עד 13:00
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
מיקומו של ארץ גשור בגשור

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- שמן זית איכותי וטעים
- שירות ידידותי ומקצועי
- בית בד מודרני ונוף מטעי הזיתים
- נגישות ופשטות רכישה
חסרונות
- עומס וביקוש גבוה עלולים לגרום למחסור במלאי
- בעונות שיא יתכנו המתנות או חוסר זמינות לפריטים פופולריים
טיפים למבקרים
מומלץ להגיע מוקדם כדי להבטיח מלאי וטעימות. יש אפשרות לאיסוף עצמי ותשלום בכרטיסי אשראי.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על ארץ גשור
האם יש טעימות בבית הבד?
כן. ארץ גשור מציע טעימות ושילוב סיורים בבית הבד; מומלץ להתקשר מראש בימי סופי שבוע או עונות תיירות.
האם ניתן לשלם בכרטיסי אשראי?
כן. החנות מקבלת תשלומים בכרטיסי אשראי ומאפשרת איסוף עצמי של ההזמנות.
האם המקום נגיש לבעלי מוגבלויות?
כן. יש כניסה נגישה וחנייה נגישת לכיסאות גלגלים, ובמקרה הצורך ניתן ליצור קשר בטלפון +972 4-676-4036 לפרטים נוספים.

rif 018
תודה! הזמנתי ממכם שמן זית לצ'ינו. הוא ממש עדין. פעם ראשונה שאני טועמת שמן זית שלא עושה צרבות. השתמשתי גם בעוגה ויצא מעולה ולא מורגש טעם של שמן זית. שמחתי לרכוש שמן איכותי מתוצרת ארץ ישראלית.
shmulik yanovich
השמן הכי טוב בארץ
יוסף אבן כסף
מקום נחמד מאוד ידידותי למשתמש מבינים בשמן זית (שבעה) זנים.
katya Linshtein
שמן זית עשיר בטעם, שירות מעל ומעבר. מומלץ מאוד!!!
Tal Gut
בית בד מעולה בקבוץ גשור, אזור מאוד יפה לטייל בו. הבית בד מודרני שמדי שנה מגדיל את כמות השמן שמייצר, כבר שנים שמגדילים ולא עומדים בביקוש. מקום מאוד יפה ומסודר, בכניסה ניתן לראות, מטע זיתים קטן בו נשתלו מגוון סוגי עצי זית, שבזמן שיש פרי, רואים את הסוגים/זנים השונים. השמן שלהם מעולה בלשון המעטה, בית בד עטור פרסים בינלאומיים, זו הבחירה שלנו בענף שמן הזית ושם אנחנו קונים בכל שנה כמה פעמים את השמן הנבחר על ידינו שזה מזן קורניאקי (עדין בטעם) פח 5 ליטר. יש סיורים וטעימות בתיאום מראש, מומלץ בחום.