קסטרו
חנות בגדים בעפולה (Castro)
קסטרו היא חנות בגדים הממוקמת בעפולה. העסק מדורג 4.3 כוכבים על בסיס 31 ביקורות. מציע: קנייה בחנות.
8.4
קסטרו
- +972 4-652-3650
-
שעות הפתיחה של קסטרו:
יום ראשון: 9:30 עד 21:30
יום שני: 9:30 עד 21:30
יום שלישי: 9:30 עד 21:30
יום רביעי: 9:30 עד 21:30
יום חמישי: 9:30 עד 21:30
יום שישי: 9:00 עד 14:30
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
תשלומים
כרטיסי אשראי
שירותים
קנייה בחנות
נגישות
כניסה נגישה לכיסאות גלגלים
מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים
מיקומו של קסטרו בעפולה

חיפושים נוספים
שאלות נפוצות על קסטרו
האם יש כניסה נגישה לכיסאות גלגלים?
כן, העסק מציע כניסה נגישה לכיסאות גלגלים.
האם יש חניה נגישה לכיסאות גלגלים?
כן, העסק מציע מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים.
האם ניתן לשלם בכרטיס אשראי?
כן, העסק מציע כרטיסי אשראי.
האם ניתן לקנות בחנות?
כן, העסק מציע קנייה בחנות.
מהן שעות הפתיחה של קסטרו?
יום חמישי: 9:30 to 21:30, יום שישי: 9:00 to 14:30, יום שבת: סגור ועוד.

בילי ברק
חנות גדולה למדי לבגדי נשים, גברים וילדים. מבחר מצומצם של מידות תלוי על הקולבים. מחירים סבירים. הבעיה היא השירות או נכון יותר לאמר, אין שירות. ביקשתי עזרה פעמים מספר מהמוכרים שהסתובבו בחנות, אחד העביר אותי לשנייה, ולא נעניתי. יצאתי וחזרתי אחרי כחצי שעה ושוב, ביקשתי עזרה. לשוא. עזבתי החנות ויותר לא אחזור. ברצוני לציין כי ראיתי לפחות 3 עובדים בחנות שהיתה ריקה למדי.
Naama David
וואו אחת החוויות הלא נעימות, עשיתי עכשיו קנייה של בגדי ילדים (הייתי בחנות רק בחלק של הילדים). כשיצאתי הסתכלתי בקבלה וראיתי שחוייבתי על מספר ג׳ינסים של נשים. חזרתי חזרה והתגובה של זוג העובדים בדלפק הייתה איומה, במקום להתנצל ולבטל לי את הרכישות שאין לי מושג איך הגיעו לחשבון, העובד פשוט צעק עליי, הכעיס אותו שביקשתי שישחרר אותי קודם (בכל זאת הוא עשה טעות ובמקום להתפנות אליי עבר ללקוחה הבאה) הייתי עם ילדה קטנה בת שנתיים שבכתה בהיסטריה כל הזמן הזה, זה לא גרם לו לפסיק לצעוק ולדבר באופן שירותי או לפחות אנושי. לידו עמדה בחורה שהיא כנראה אחראית משמרת, היא חפרה לי בשקית לפני שביטלה, אולי בדקה שבאמת אין שם ג׳ינסים.. גם היא עצמה לא התנצלה, רק הייתה אנטיפתית (בזה היא הייתה ממש טובה) בקיצור, שירות פשוט עצוב ומתסכל ברמות.
אילנית בלמכר
בדרך כלל קסטרו אצלי זה 5 כוכבים הפעם הייתה לי חוויה פחות נעימה קסטרו הוציאו מבצע קנה 300 שלם 200 אבל מה קורה כשהבגד ב299 אז צריך לקנות עוד מוצר....מבאס ומוציא את החשק יצאתי ולא קניתי !!!
Dudu Sabit
חנות יפה ומפוארת יש הרבה ביגוד ממליץ
יהונתן רואקי
מקום נחמד. חסרים פריטים