אבו הלל
מסעדה בגדרה (Abu Hilel)
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 8-632-3226
-
שעות הפתיחה של אבו הלל:
יום ראשון: סגור
יום שני: 11:00 עד 15:30
יום שלישי: 11:00 עד 15:30
יום רביעי: 11:00 עד 15:30
יום חמישי: 11:00 עד 15:30
יום שישי: 10:00 עד 14:30
יום שבת: סגור
עסקים נוספים בקרבת מקום לאבו הלל
מאפייני העסק
קהל
ידידותי למשפחותקבוצות
הצעותאלכוהולאפשרויות צמחוניותבירהמנות טבעוניותמנות פתיחהקפה
ילדיםכיסאות תינוקמתאים לילדים
אווירהחמים וביתילא רשמית
מתקניםWi-FiWi-Fi בחינם
נגישותכניסה נגישה לכיסאות גלגליםמגרש חניה נגיש לכיסאות גלגליםמקומות ישיבה נגישים לכיסאות גלגלים
אפשרויות הסעדהבראנץ'ארוחת צהרייםהסעדהקינוחמקומות ישיבה
אפשרויות שירותישיבה בחוץאיסוף מחוץ לחנותמשלוח ללא מגעמשלוחיםאיסוף עצמילאכול במקום
מאפיינים אחריםתכנון: ניתן להזמין מקוםתשלומים: כרטיסי אשראי
הצג עוד מאפיינים
hillel135
אוכל טבעוני מעולה, מחיר שפוי. מומלץ👌
Dan Kash
הרחוב הראשי המשומר בגדרה הוא פנינה בלב השפלה השחונה ובו אחד המעניינים הוא מסעדה טבעונית זו עם מבחר מצומצם אך מספק של מאכלים שונים, לקחנו חומוס עם טחינה וכדורים שהיה מעולה ואחרי כן את הקבבים ווהמבורגר כמובן הכל על בסיס ירקות וקטניות, הקבב מוצלח מאד, רק ההמבורגר היה פשוט פשטידה לא הכי מוצלחת. אין קינוחים. מחירים הוגנים.
Yahel Nir
הגענו במקרה לגדרה, זכרתי שהמליצו לנו על המקום, ובאמת היה שווה כל רגע. הקובה סלק שלהם חובה! פשוט נדיר. השירות היה נעים והאוכל הוגש מהר. הזמנו גם סלט, עלי גפן ועראייס כרובית, הכל טעים. בקיצור, מומלץ.
ilanit yurman
מאז הפעם הראשונה, שהתגלגלתי במקרה, אני חוזרת שוב ושוב מתוך רצון לאכול את המזונות הטעימים והעשירים בבריאות. קיימת הקפדה רבה על איכות המרכיבים ועל הטריות. האוכל טעים בטירוף, בלי תועפות של סוכר, מלח ותבלינים. מומלץ בחום
Ilan Ganot
לאחר סיור בתל קטרה הפורח וסדנת חימר באבניים במושב קדרון חפשנו מקום קרוב לארוחת צהרים. באופן די מקרי "נפלנו" על מסעדה ביתית קטנה ומגניבה בשם אבו הלל ברח' המייסדים 13 בגדרה. נכנסנו קצת בחשדנות אך יצאנו שבעים ומרוצים מהאוכל הטעים והמגוון מעשה ידיו של השף חזי, ומהשירות המסור של ליאת. אהבתי במיוחד את קציצות הבטטה הטבעוניות ברוטב קארי (חזי גילה לנו את ה"סוד" של המרכיבים אבל לא נספר לכם בשביל לא לגנוב לו את המתכון המקורי). בת זוגי נהנתה מאד מהקוסקוס והירקות שהיה טעים ומתובל במידה הראויה. גם סלט אבו הלל שכלל ירקות ברוטב טחינה וגרגרי חומוס היה מתובל במידה ויותר מעניין מסלט ירקות בנאלי רגיל. עיצוב המסעדה פשוט ומינימליסטי וכלי האוכל הם כלי וינטאג' משנות השבעים. מרבית המנות מתאימות לצמחוניים וטבעוניים, ואף לנמנעים מגלוטן. לסיכום: חוויה קולינארית ותרבותית במסעדה ביתית של פעם. מומלץ ביותר!