מאפיית חלת הבית סניף רמב"ש א
מאפייה בבית שמש (Chalat Habayit)
מאפיית חלת הבית סניף רמב"ש א היא מאפייה שכונתית בבית שמש ברחוב נחל ניצנים 3, המתמחה בלחמים ומאפים טריים יום-יומיים. הסניף בולט במבחר רחב, מחירים נוחים ונגישות לכיסאות גלגלים, ומתאים לקנייה יומיומית ולאיסוף עצמי של מנות מוכנות וקפה. דירוג הלקוחות משקף שביעות רצון גבוהה ורושם ביתי ומזמין.
7.9
- +972 2-999-5644
-
שעות הפתיחה של מאפיית חלת הבית סניף רמב"ש א:
יום ראשון: 6:00 עד 21:45
יום שני: 6:00 עד 21:45
יום שלישי: 6:00 עד 21:45
יום רביעי: 6:00 עד 21:45
יום חמישי: 6:00 עד 21:45
יום שישי: 6:00 עד 14:30
יום שבת: סגור
מאפייני העסק
תשלומים
כרטיסי אשראי
שירותים
קנייה בחנות
איסוף עצמי
נגישות
כניסה נגישה לכיסאות גלגלים
מגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים
מיקומו של מאפיית חלת הבית סניף רמב"ש א בבית שמש

מתאים במיוחד ל
משפחות
תושבי השכונה
קונים יומיומיים וחובבי מאפים
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- טריות המוצרים
- מבחר גדול של לחמים ומאפים
- מחירים נוחים וזמינות
טיפים למבקרים
מומלץ להגיע בבוקר כדי להשיג לחמים ומאפים טריים; ניתן לשלם בכרטיס אשראי ולהשתמש באיסוף עצמי, כיוון שכרגע אין משלוחים.
מה הכי מדברים עליו
לחמים טריים
לחמניות וחלות
בורקסים ועוגות
קפה
שאלות נפוצות על מאפיית חלת הבית סניף רמב"ש א
האם המאפייה מבצעת משלוחים?
לא, אין משלוחים; השירותים כוללים קנייה בחנות ואיסוף עצמי.
האם מקבלים כרטיסי אשראי?
כן, הסניף מקבל תשלומים בכרטיסי אשראי.
האם הסניף נגיש לכיסאות גלגלים?
כן, יש כניסה נגישה ומגרש חניה נגיש לכיסאות גלגלים.

YamenK852
مخبر رائع قريب من مكان عملي اذهب اليه حتى افطر تناولت عدد من منتجات مثل خبز وهو طازج وزاكي عجبني في كمان قسم المعجنات في المالح وفي الحلو عجبوني الاثنين سعر مناسب التعامل مع الموظفين جيد
Shlomo Stern
קניתי סופגנית קרמל (כך אמר לי המוכר) עלתה 6 שקלים. אני טועם מהסופגניה ומזדעזע לראות שחוץ מזילוף קטן מלמעלה אין שום זכר לקרמל- הסופגניה ריקה לחלוטין. פשוט רמאות וגניבה של ממש. בשביל הנקודה הקטנה מלמעלה אתם לוקחים עוד כמה שקלים? 6 שקלים? אין לכם בושה? ברצוני להשיב לתגובה של בעל העסק אתה למעשה טוען שהמחיר של סופגניה עם ריבה ומחיר של סופגניה עם קרמל אצלך הוא אותו מחיר? הרי זה בוודאי לא נכון (תקן אותי אם אני טועה) אתה לוקח יותר כסף רק על התוספת של הקרמל שכאמור היה רק זילוף מלמעלה. הלוואי ואני טועה וזה רק היה בסופגניה שלי, אבל הכי קל לומר שמדובר במזל רע של הלקוח במקום לתת את המוצר כמתבקש.
Georges B
אוכל באיכות נמוכה לחלוטין. אחרי 40 שנה, הם עדיין לא יודעים איך לייצר איכות. לחם שנקנה בצהריים כבר יבש עד 14:00.
יוסי שבת
אהרן פיונטק