נוף ליער
בית מלון בביריה
נוף ליער הוא בית מלון בוטיק וצימר בביריה, המציע אירוח פרטי ומוקפד בלב טבע הצפון. המקום בולט בזכות מארחים קשובים, סוויטות מאובזרות עם ג'קוזי, בריכה מקורה ומחוממת ונוף ליער הסמוך. מתאים לחופשות זוגיות ומשפחתיות עם תחזוקה וניקיון ברמה גבוהה.
נוף ליער
- לחץ לאתר האיטרנט
- +972 50-444-6510
מיקומו של נוף ליער בביריה

חיפושים נוספים
מתאים במיוחד ל
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- שירות ומארחים קשובים
- ניקיון ותחזוקה ברמה גבוהה
- בריכה מחוממת ומקורה
- סוויטות מאובזרות עם ג'קוזי
חסרונות
- זמינות מוגבלת בעונות שיא
טיפים למבקרים
הזמינו מראש בתקופות שיא כדי להבטיח סוויטה רצויה. ודאו מראש אילו מתקנים כלולים ביחידה (ג'קוזי, מטבח מאובזר) ותכננו זמן לשחייה בבריכה המחוממת.
מה הכי מדברים עליו
שאלות נפוצות על נוף ליער
האם יש בריכה מחוממת ומקורה?
כן, יש בריכה מקורה ומחוממת בשטח המתחם, מתאים לשחייה גם בשעות הלילה.
האם בסוויטות יש ג'קוזי ומטבח מאובזר?
בחלק מהסוויטות יש ג'קוזי פרטי והמטבחים מאובזרים בכל היחידות כפי שמתואר בביקורות.
האם מומלץ להזמין מראש?
מומלץ להזמין מראש, במיוחד בעונות השיא כאשר המקום מבוקש ובדקו מדיניות ביטול ותנאי הגעה מול המארחים.

דרור בורנשטיין
Hen Feldman
החוויה הייתה מעולה, המיקום היה טוב מאוד נהנהו מאוד, ניב תודה רבה על האירוח אנחנו עוד נחזור
dor madar
אחד המקומות הכי שווים!!! ניב היה מאוד נדיב ועוזר המקום היה נקי מאוד בלי טיפת לכלוך הבריכה והג׳קוזי מפנקים מאוד ממליץ מאוד!
ישראל קליין
רחל קראוס חן
חוויה נהדרת! ❤️ מקום מקסים במושב עם הרבה ירוק. המקום מטופח ונקי מאוד! ניב היה אדיב ושירותי. ענה לנו על כל מה שצריך והיה זמין בכל עת. המתחם בנוי מ-2 סוויטות גדולות ומרווחות מאוד מטבח מאובזר בכל מה שצריך מגבות וסדינים נקיים ומריחים טוב בריכה מחוממת על 32 מעלות וג׳קוזי מחומם על 38 מעלות-הילדים היו בשניהם גם כשהיה קריר וסגרירי. סופר קרוב 2 דקות נסיעה ומחירים נוחים. מומלץ מאוד! ?????? בהחלט נחזור.