קפאסה

מסעדה ים-תיכונית בבאר שבע (Kepasa)

קפאסה היא מסעדה ים-תיכונית הממוקמת בבאר שבע. העסק מדורג 4.2 כוכבים על בסיס 4764 ביקורות. מציע: ישיבה בחוץ, איסוף מחוץ לחנות, משלוח ללא מגע.

8.4
  • https://kepasa.co.il/
  • +972 8-665-5122
  • לצפיה בתפריט
  • שעות הפתיחה של קפאסה:יום ראשון: סגוריום שני: 21:00 עד 23:00יום שלישי: 12:00 עד 23:00יום רביעי: 12:00 עד 23:00יום חמישי: 12:00 עד 0:00יום שישי: 12:00 עד 23:00יום שבת: 12:00 עד 0:00

תמונות מקפאסה

התמונות מתוך דף המקום בגוגל מפות

חוות דעת על קפאסה

  • Uri Borreda

    14.09.2023

    מסעדה שמאפשרת אוכל בכל הסגנונות, גם בשר, גם פסטות ופיצות, וגם דגים. אולי זו הסיבה שהמגוון לא מספיק בכל סגנון. השירות בינוני עד גרוע, בכל פעם שהייתי במסעדה, נתקלתי במלצר או שניים שהעכירו עבורי את החוויה. האוכל טעים, ומוגש בנדיבות.

  • דב קליין קמפבל

    14.08.2023

    מקום מעולה. אווירה, אוכל, מחיר. נווה המלצר הנוכל, שהרס לי את הדיאטה כ"כ מקסים ושירותי. כיף גדול. מבחר ענק של מנות, כל אחת יותר טעימה מהשניה, שייקים מטורפים וטעימים ומחירים נוחים מאוד! ממליץ עד מאוד!

  • Ariel Abramov

    09.08.2023

    תפריט עשיר, אוכל משובח, ואווירה טובה. מאוד נהנינו.

  • //

    29.07.2023

    אמנם האוכל לא היה משהו, אבל יש משהו קסום בקפאסה שעם המוזיקה, התאורה והאווירה של המקום יצרו ״חותם״ שמייחד אותה וגורם לי לאהוב אותה משאר האחרות של הרשת. חייב לומר שבזמן האחרון האוכל ירד באיכות אבל השירות המדהים היה ונשאר כמו שהוא (עולה על כל מסעדה אחרת בב״ש). ‎לאחרונה ניכר שהאוכל ירד באיכות, אך הקוקטיילים מהבר והשייקים המדהימים של שפרה משאירים חותם ייחודי על החוויה. אני ממליץ להגיע לשם בזכותם. קחו את זה לתשומת ליבכם (הבעלים) ולמי שרוצה לבקר, אתם תהנו מאוד מהמשקאות והשייקים המדהימים של שפרה אבל אל תבנו על ארוחה שתפציץ אתכם כי הרמה ירדה!

  • שירן אבלס

    06.07.2023

    הגענו לערב במסעדת Kepasa - קפאסה, בין 3-6 ביולי התנהל קיץ איטלקי השף דרור שושן אירח את השף סלבטורה קארלוצ׳י שהגיע במיוחד מאיטליה 🇮🇹 כמובן שריינו מקומות מראש ובאנו עם הרבה צפיות שהתממשו. בכניסה קיבלו אותנו עם קוקטיל קייצי טעים, המסעדה עצמה נתנה תחושה איטלקית קלאסית וצעירה. במסגרת האירוח של השף סלבטורה נוצר תפריט איטלקי עם מנות ספיישל של השף. האוכל ממש טעים, השירות מעל ומעבר. השף הסתובב בין הסועדים ודיבר איתנו, שאל לשלומנו בכניסה. המסעדה הייתה מלאה בסועדים אך זה לא גרע כלל מהשירות האיכותי שניתן לנו. האוכל הגיע מהר, חם וטרי. המנות שהזמנו: כרובית- הייתה קריספית והוגשה חמה ולא הייתה מלאה בשמן לכן היה ממש כיף לאכול את המנה. ניוקי שמנת כמהין- הניוקי היה ממש רך והכמהין ממש הוסיף לטעם. פיצה מרגריטה ופיצה ארטישוק- פיצות גדולות, אחלה אופציה כמנה שמתחלקים בה בשולחן. הפיצות נאפות בטאבון. ספגטי קארלוצי- אחת ממנות הספיישל בתפריט, הייתה טעימה ומיוחדת לא מהטעמים הקלאסיים אלא משהו מחדש ומוצלח ביותר. לאוהבי המתוק מומלץ לקחת מנה אחרונה מתפריט הפטיסרי, אנחנו לקחנו מגדל של בראוניז שוקולד ובין השכבות גלידה ורטבים מתוקים שונים. נציין שהמסעדה ממוקמת מול מתחם ה-BIG בבאר שבע, כך שיש חנייה בשפע. לסיכום מומלץ להגיע למסעדה, בעיקר בגלל האוכל ולא פחות כל מה שמסביב. ולא לפספס ספיישלים כאלה. שריינו מקומות מראש.

הביקורות מתוך דף המקום בגוגל מפות

שאלות נפוצות על קפאסה

האם המקום ידידותי לקהילת הלהטב"ק+?

כן, העסק מציע ידידותי ללהטב"ק+.

האם המקום ידידותי למשפחות?

כן, העסק מציע ידידותי למשפחות.

האם המקום מהווה מרחב בטוח לטרנסג'נדרים?

כן, העסק מציע מרחב בטוח לטרנסג'נדרים.

האם המקום מתאים לקבוצות?

כן, העסק מציע קבוצות.

האם מוגש אלכוהול?

כן, העסק מציע אלכוהול.

האם יש אפשרויות בריאות?

כן, העסק מציע אפשרויות בריאות.

עסקים נוספים בקרבת מקום

מסעדות ים תיכוניות בקרבת מקום