לה בריזה
מלון ריזורט באלקוש
לה בריזה הוא מלון ריזורט באלקוש שבישראל, ומוגדר כמקום המתאים לילדים. בביקורות מתוארים אירוח בבקתות עץ ובסוויטה, לצד בריכה, ג'קוזי ומרחב לילדים. דירוג 4.3 מתוך 5 על סמך 116 ביקורות בגוגל. 76 ביקורות קיבלו חמישה כוכבים, 16 ארבעה כוכבים, 13 שלושה כוכבים, 8 שני כוכבים ו-3 כוכב אחד.
תמונות מלה בריזה
חוות דעת על לה בריזה
Elhanan Gutorov
12.08.2022הגענו משפחה גדולה עם כמה זוגות וכמה ילדים קטנים. המתחם יפה ומאורגן היטב. שירות מעולה, מגבות בבריכה, פינת אוכל מאובזרת- מנגל, כיריים, מקרר ושולחם גדול. בריכה בנויה גדולה, ג'קוזי חיצוני וגם בכל חדר, טרמפולינה, מתנפח לילדים. הרגשנו שלא צריך לצאת מהצימר. הערה קטנה יש לנו על השביל עץ שעובר לאורך המתחם, יש צורך לצופף את השלבים בו כדי למנוע נפילה של ילדים. חוץ מזה אנחנו ממש מרוצים. בעל המקום עוזר בכל צורה שצריך. ממליץ בחום!
Baruch Granot
02.05.2022מקום מדהים, מאורגן היטב לאירוח משפחות, הנוף הנשקף מאזור הבריכה הוא מהיפים בארץ. המרחב שבין הצימרים גדול מאד ועם הרבה אטרקציות לילדים . ומעל לכל היחס והשרות שמקבלים מאיציק- בעל המקום, הוא פשוט 10.
ליאור מאיר
02.01.2022הצימרים מיועדים למשפחות או זוגות. באמת נחמד בתוך הצימרים חמים ונעים, דאגו לחימום בכל חלל וגם קמין,יש ג'קוזי בכל צימר אצלנו היה ממש גדול, וגם בחוץ ג'קוזי גדול ונעים מאוד לחבר'ה, אזור למנגל מקורה. אווירה באמת נעימה. הבריכה הייתה סגורה בגלל החורף וכנראה בשדרוג שאפשר להבין. כמה דברים קטנים שאפשר לשפר זה הידיות של הדלתות, זרם המים בג'קוזי, אבל באמת בקטנה. היינו כמה זוגות ונהנינו מאוד וגם בסופ"ש העזיבה של החדרים אחרי הצהריים לקראת 16:30. סך הכל נחמד מאוד!
galit kriheli
01.01.2022נמצא במיקום מעולה. הבעלים נורא נחמדים.המתחם עצמו נורא יפה וירוק. הצימרים ברמה בינונית למעט הסוויטה שנראית די חדשה. היינו בסופשבוע, לקחנו את כל המתחם. היו תקלות במתחם.
yuval laufer
05.10.2021הגענו למקום משפחה גדולה (ילדים בגילאים שנה-18) וכל המתחם היה שלנו. עוד לפני שהגענו רגב היה קשוב לכל שאלה ופניה, משלב ההתעניינות ועד שלב התשלום. הבריכה הייתה עבורנו מאוד אטרקטיבית, ומאוד נהננו בה. הנוף שיש בבריכה נדיר, וממש כיף אפילו סתם לשבת ליד הבריכה. כשהגענו הרובוט עבד בבריכה והיא אכן הייתה נקייה. הג'קוזי היה נקי ועבד מצוין. במקום שולחן פינג פונג ואביזרים. יש סוויטה אחת שהיא חדשה לגמרי, וכל היתר הן בקתות עץ ברמה טובה, מצוידות בקומקום, מיקרו, מקרר וכלי מטבח. חשוב לציין שהבקתות לא חדשות ויש מקום לשפר את המצבהתחזוקתי שלהם. לנו זה לא הפריע. האזור הציבורי היה גדול ולילדים היה מקום לשחק. כל בקשה שהעלנו (מגבות, פחים וכו') נענתה במהירות על ידי רגב. כיף שאפשר לסמוך על הבעלים. המחיר הוגן לגמרי ותואם את מה שמקבלים. בהחלט ממליץ
מתאים במיוחד ל
- משפחות עם ילדים
- זוגות
יתרונות וחסרונות
יתרונות
- מרחב גדול לילדים
- בריכה וג'קוזי
- שירות קשוב
- אזור בריכה עם נוף
חסרונות
- תחזוקה בחלק מהבקתות
- דווחו תקלות במתחם
טיפים למבקרים
באחד הביקורים בחורף הבריכה הייתה סגורה, ולכן כדאי לברר מראש אם היא זמינה במועד האירוח.
מה הכי מדברים עליו
- בריכה
- ג'קוזי
- נוף מאזור הבריכה
- שירות
- מתקני משחק לילדים
שאלות נפוצות על לה בריזה
באיזו עיר נמצא לה בריזה?
לה בריזה נמצא באלקוש.
האם המקום מתאים לילדים?
כן, המקום מוגדר כמתאים לילדים.
מהו הדירוג של לה בריזה בגוגל?
דירוג 4.3 מתוך 5 על סמך 116 ביקורות בגוגל.
עסקים נוספים בקרבת מקום
- La Brize★★★★ 4.4
- בית העם★★★★ 4.2
- וילה וילבן★★★★ 4.5
- וילה 4 אס★★★★ 4.4
מלונות בקרבת מקום
- La Brize★★★★ 4.4
- וילה וילבן★★★★ 4.5
- וילה 4 אס★★★★ 4.4
- וילה "מטע וכרם ".★★★★ 4.7
- צימר הפירמידה★★★★ 4.3
מוסדות חינוך סמוכים
- גן אלה279 מטר
תחנות תחבורה ציבורית סמוכות
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים65 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים206 מטר
- תחנה רגילה · מפעילי אוטובוסים243 מטר
